©2015 | Joke Heusinkveld | sitemap | disclaimer | design WaaromNiet?!

background
Praktisch Actueel Contact
Home
Over mij Zo werk ik Visie Anderen over Joke
Cursus voor stellen
Autisme Bij mijn kind Bij een familielid Bij mijn partner Bij mijzelf In onze relatie
Share via e-mail Print Share on LinkedIn Share on Google Bookmarks

Traject

Hoe lang een traject duurt, is van te voren moeilijk te zeggen. Soms ben je met 5 - 10 gesprekken weer in staat om zelf verder te kunnen. Wanneer je als stel aan de slag gaat duurt het vaak langer, is mijn ervaring. Vaak komen dan zowel individuele thema's als problemen in de relatie aan de orde.
Het eerste gesprek, de intake, is een uitgebreide kennismaking.
Aan bod komt:

Op de goede weg?

Na (iedere) vijf gesprekken houden we een evaluatie. We kijken of we op de goede weg zitten; zo nodig stellen we onze doelen of de werkwijze bij.
In mijn manier van werken sluit ik aan bij jouw situatie en jouw vraag.

Visie

Contextueel denken vormt de basis van mijn manier van werken.
‘Verbondenheid’ en ‘Zoeken naar een goede balans tussen zorg geven en zorg ontvangen’ zijn kernbegrippen hierin. Op de pagina 'Visie' lees je hier meer over. 
Daarnaast maak ik ook gebruik van elementen uit andere methodieken, zoals cognitieve gedragstherapie en Emotionally Focused Therapy.

Invloed van familierelaties

In mijn hulpverlening heb ik oog voor de verschillende familierelaties door de generaties heen en de invloed die ze op je (gehad) hebben. Om te visualiseren wat er gebeurt in bepaalde situaties maak ik tijdens gesprekken regelmatig gebruik van duplopoppetjes.

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. U vindt mijn privacy document door daar op te klikken.

Werkwijze

plant staat voor groei in autisme